Actueel

Lichtjesavond 2023

Gezocht: vrijwilligers om de Lichtjesavond op zaterdag 30 december tot een succes te maken.

De vergunning is binnen, de verkeersregelaars en de ehbo’ers staan klaar, sfeervolle live muziek is geregeld: de Lichtjesavond op zaterdag 30 december 2023 kan doorgaan. Voor veel mensen is het een goede traditie aan het worden om de verlichte route over de begraafplaats te lopen met de mogelijkheid om een lichtje bij het graf van een dierbare te zetten. Bij het Theehuis wordt koffie en thee geschonken en overal komen de bezoekers lotgenoten tegen om desgewenst een gesprekje mee aan te gaan.

Al een aantal jaren mag dit initiatief van Martin en Cindy van Dijk zich verheugen in soms meer dan 1000 bezoekers. Wie wil en kan meehelpen om deze bijzondere avond tot een succes te maken? We zoeken vrijwilligers voor zaterdag 30 december om tussen 16.00 uur en 19.00 uur de verlichting op de begraafplaats aan te brengen. Daarnaast is het fijn als er zondag 31 december om 10.00 uur mensen klaar staan om alles weer op te ruimen.

Aanmelden kan via de FB-pagina’s ‘Lichtjesavond Emmeloord’, ‘Theehuis Emmeloord’ of met en bericht naar ‘theehuisemmeloord@gmail.com’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *