Actueel

Mandala’s tekenen in het Theehuis

De Jubileumzondag van het Theehuis op de begraafplaats staat op zondag 25 juni in het teken van een creatieve manier van onder meer rouwverwerking: Diny Gouda neemt de aanwezigen mee in de geheimen van het mandala’s tekenen.

Een mandala is een ronde vorm, die bestaat uit meerdere cirkels met zich herhalende vormen en heeft vaak een spirituele betekenis. Het woord mandala is een woord uit het Sanskriet en betekent ‘cirkel met kern’. Voor veel mensen is het tekenen van mandala’s een goede methode om zichzelf te centreren en iets uit te drukken zonder woorden.

Deze workshop is voor mensen die het interessant en leuk vinden om creatief bezig te zijn. Ook wie twijfelt aan de eigen creativiteit is van harte welkom! Juist door iets te gaan doen waarvan je denkt dat je het niet kunt of er helemaal geen ervaring mee hebt, kun jezelf enorm verrassen.

De inloop is vanaf 14.00 uur en de bijeenkomst, inclusief wandeling over de begraafplaats, duurt tot 16.00 uur. Toegang, koffie, thee en materialen zijn gratis maar een donatie wordt uiteraard op prijs gesteld.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *