ActueelJubileum

Rouwen met de riemen die je hebt

Tim Overdiek, rouwcoach, in het Theehuis

Hem overkwam wat je niemand toewenst: je partner verliezen door een verkeersongeluk en achterblijven met twee jonge kinderen. Is het erger voor een man dan voor een vrouw om alleen achter te blijven? Die vraag en het omgaan met rouw werden het kantelpunt in zijn leven. Van journalist werd Tim Overdiek rouwcoach, worstelend met het gemis, zoekend naar wijsheid.

In het kader van het 10-jarig jubileum van het Theehuis op de Begraafplaats van Emmeloord is een aantal inleiders uitgenodigd om op elke laatste zondag van de maand in gesprek te gaan met geïnteresseerden. In deze reeks bijt Tim Overdiek het spits af. Hij neemt de toehoorder mee op het rouwpad van de man. Met humor, verstilling, frustratie, eenzaamheid, liefde, eigenwijsheid. En met interactie, “want met het delen van ervaringen leren mannen en vrouwen elkaar beter begrijpen”

Iedere belangstellende is welkom op zondag 30 oktober tussen 14.00 en 16.00 uur in de koffiekamer van ’t Westerhuis aan de Espelerlaan. Toegang is gratis evenals koffie of thee, meepraten wordt op prijs gesteld, maar luisteren is ook prima.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *