Begunstiging

AW Materieel

In oktober 2020 is het Theehuis verblijd met een donatie van AW Materieel, een bedrijf op het Ecopark in Emmeloord waar vanuit een energieneutraal pand materialen en wagens rond afvalverwerking worden ontworpen, gebouwd en ook verhuurd.

De eigenaren, Denise en Gert-Jan van Wieren, streven in hun bedrijfsvoering naar duurzaamheid, maar tonen zich daarnaast ook betrokken bij de wereld. Zo schenken ze elk kwartaal een gedeelte van de opbrengst van de verhuurvloot aan goede doelen en dit keer mocht het Theehuis zich verheugen in een flinke som geld. Daarnaast proberen zij de wereld een stukje mooier te maken door het aanplanten van bij-vriendelijke struiken, bomen en bloemen plus het plaatsen van bijenkasten en insectenhotels op een aantal plaatsen in de omgeving van hun bedrijfspand.

PKN

Jaarlijks ontvangt het Theehuis een bijdrage van de PKN – de Protestantse Kerk in  Nederland – waarvoor bestuur en vrijwilligers zeer erkentelijk zijn.

 

Rabo Clubsupport

Het Theehuis deed mee aan de Rabo Clubsupport en kreeg onlangs bericht dat de opbrengst € 1.141,64 is geworden! Een prachtig resultaat, waarvoor we iedereen danken die de moeite heeft genomen op het Theehuis te stemmen. en nogmaals dank aan allen die betrokken zijn bij ons Theehuis en actie hebben gevoerd voor de genoemde gift.

Zodra het mogelijk is, dat wil zeggen als het Theehuis weer open mag, zal het bestuur zich nader buigen over de besteding. Het doel is duidelijk – het opleiden van vrijwilligers en verdere promotie van het Theehuis – de invulling volgt in de loop van 2021.

 


Rabobank: NL19 RABO 0119 9006 37
Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel Lelystad  32151537
De Stichting heeft de ANBI-status, goede-doelenstatus, waardoor giften voor u
(afhankelijk van uw persoonlijke fiscale situatie) aftrekbaar zijn voor de belasting.


Via onderstaande link kan een aanmeldingsformulier worden gedownload

Aanmelding donateur Stichting Theehuis Begraafplaats Emmeloord