Actueel

Een rolstoel voor het Theehuis.

Onlangs mochten de vrijwilligers van het Theehuis een rolstoel in ontvangst nemen van Het Goed.
Lara Jansen, al jaren werkzaam bij Het Goed, had tijdens een bezoek aan de begraafplaats gehoord, dat men in het Theehuis graag een rolstoel zou hebben.
Vaak hebben bezoekers van de begraafplaats niet de energie om (al dan niet met een rollator) van de parkeerplaats naar het graf van een dierbare te lopen en een rolstoel zou in die behoefte kunnen voorzien.

Al had men al wel eens gekeken naar een rolstoel, de aanschaf was uitgesteld omdat de Stichting Theehuis Begraafplaats Emmeloord nog wat aarzelde over een dergelijke grote uitgave.
Doordat Lara van deze wens wist en door goed uit te kijken of er tijdens haar werk misschien een rolstoel voorbijkwam, staat er nu een rolstoel klaar voor wie die nodig heeft.
Extra verrassend was ook dat Het Goed de rolstoel aan het Theehuis heeft geschonken.
Afgelopen week kwam Lara Jansen de rolstoel brengen: helemaal schoongemaakt, nagekeken en waar nodig van een drupje olie voorzien!

Nu staat de rolstoel ter beschikking tijdens de openingstijden van het Theehuis  en kan het spaarzame budget van het Theehuis voor andere, eveneens zinvolle doeleinden worden gebruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *