Actueel

Het Theehuis bestaat 10 jaar!

In september 2012 opende het Theehuis voor het eerst de deuren, dus: dit jaar vieren we het 10-jarig jubileum – een jaar lang tot en met september 2023.

Een jubileum dat als uitgangspunt heeft om ieder dit dat wil vertrouwder te maken met dat wat speelt rond sterven en rouwen. Op de laatste zondagmiddag van elke maand tussen 14.00 en 16.00 uur zijn belangstellenden van harte welkom in de koffiekamer van ’t Westerhuis. Maak kennis met grote namen op het gebied van rouwverwerking als Marinus van den Berg en Tim Overdiek, leer hoe het schrijven van verhalen de rouw kan verlichten, maar ook hoe het verwerken van kleding van de overledene kan helpen het verdriet een plaats te geven. Hoor van Ans Dohmen over rituelen rond het levenseinde, maak een wandeling over de mooie begraafplaats onder leiding van vrijwilligers van het Theehuis.

Vanaf half september vindt u op deze plek (maar ook in het Theehuis) steeds het programma van die maand. Aanmelden is niet nodig, de toegang is gratis evenals de koffie en de thee.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *